Mijn frietkramen krijgen om te werken

Interesse in de gelegenheid teneinde een mobiele patatkraam te huren op uw feest? Neem vervolgens totaal vrijblijvend contact met Frietfestijn.nl op. Ons bekwame team neemt met genoegen al die opties met u via.

Een ieder kent dit immers. Een frietkot in Maastricht daar waar overheerlijke friet te halen is. Nu kan zijn het tevens geoorloofd een frietkot in Maastricht te huren om op ons feest of evenement aanwezig te bestaan.

En vergeet een standplaats vergunningen niet, jouw mag niet onverwacht ergens gaan verkopen ofwel bij ons markt aanschuiven.

Wist je trouwens het je zodra mobiele frietkraam dikwijls redelijk hetgeen restafval overhoudt? Bijvoorbeeld als er doch één gehaktstaaf is besteld. Om het te voorkomen, en het gemak van ons duidelijke prijs te geven, bezit Friet & Snacks On Wheels een berekentool opgezet.

De missie: het verzorgen over onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en een reuze scala met voordeligste capaciteit snacks bij u op locatie.

Heeft u vragen/opmerkingen ofwel wilt u dan ook reserveren, neem vervolgens vrijblijvend aanraking op via hieronder invulformulier in te vullen.

Vanzelfsprekend kunnen we het aanvullen met broodjes, hamburgers, kipcorns en allerhande andere snacks en diverse soorten frisdrank en ijsjes. Het bepraten we gaarne op maat u dan ook.

Onze missie: dit verzorgen betreffende onbeperkt het grootste assortiment verse friet en ons heel scala aangaande oudste capaciteit snacks bij u dan ook op locatie.

nl bakt voor u op iedere gewenste locatie in Nederland, België en Duitsland hemels krokante friet en overige snacks. U kan onze frietwagen huren voor vollere en kleinere feesten, meer info incluis personeel.

Welke elektrische pannetjes dalen feitelijk vlug in temperatuur mits jouw er een halve kilogram friet in gooit. Diepvriesfriet duurt vlug 10 minuten om te bakken, en daar wensen zijn geen klant op wachten.

Onze aantrekkelijke prijzen bestaan incluis de benodigde producten, een medewerkers en de frietwagen met huis. Kan zijn de locatie niet zo vervolgens 20 kilometer van Eindhoven? Vervolgens hoeft u ook alsnog weleens geen reiskosten te betalen.

Geef in dit boekingsformulier voor ”Eventuele Bijzonderheden” met het u dan ook toepassen wilt vervaardigen met een lenteactie.

Niet enkel het, ze voldoen niet aan een HACCP hygiene richtlijnen. Het soort consumentenpannetjes is ongeschikt voor bekwaam duurgebruik. O.a. heel wat te hoge DPTG gehaltes, tenzij je ieder uur een frituurpan volledig schoonmaakt en je vet vervangt.

Juiste huren met ons snackkar uithangen vanzelfsprekend onkosten aangevoegd. Ieder bedrijf zijn deze kosten verschillend. Daarnaast zijn de kosten ook gebaseerd op wat de wensen zijn aangaande jou. Verlangen is jij het gemakkelijk behouden? Denkt u daarbij met enig friet en veel verscheidene snacks, vervolgens betaal jouw een basisprijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *